Skip to main content

Verhuur

De Pniëlkerk beschikt over een aantal zalen die ook voor verhuur beschikbaar zijn. In de zalen zijn mediavoorzieningen zoals beamer en geluidsapparatuur beschikbaar. Uiteraard zullen wij zorgen voor een vers kopje koffie, thee en andere dranken. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en voorwaarden. 

Voor de eigen gemeenteleden

Voor hen geldt dat het kerkgebouw voldoende ruimte geeft voor de organisatie van trouwdiensten, rouwdiensten, condoleances en andere bijzondere gebeurtenissen. Hetzelfde geldt ook voor doopdiensten waarbij na de dienst met familie en gasten gebruik gemaakt kan worden van één van de zalen. Voor concrete informatie en afspraken graag contact opnemen met de koster. Voor trouwdiensten wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk contact op te nemen om te kunnen garanderen dat het kerkgebouw nog beschikbaar is.

Zaal 2
Zaal 3

  Voor groepen

  Aan groepen buiten de eigen gemeente biedt de Pniëlkerk veel mogelijkheden om de kerkzaal of de verschillende zalen in het gebouw te huren. Het kan gaan om zakelijke vergaderingen, maar ook rouw- of trouwdiensten, condoleances, toerustingsavonden, een themadag of kooruitvoeringen. Naast de verschillende zalen, kan ook de kerkzaal voor die gelegenheden worden gehuurd. Met name voor de bijzondere diensten is het van belang om vooraf goede afspraken te maken. Voor concrete informatie en afspraken graag contact opnemen met de koster. Het is niet mogelijk om verjaardagen of jubilea in onze kerk te organiseren. Daarnaast is het gebruik van alcohol niet toegestaan.

  Voorwaarden

  De activiteiten mogen niet in strijd zijn met de christelijke identiteit en het beleid van de Pniëlkerk. Het gebruik van het kerkgebouw is als eerste voorbehouden aan de eigen gemeenteleden. De beschikbare data worden door de koster hierop afgestemd.

  Gebruikersreglement en Gebruikersovereenkomst

  Een overzicht van de mogelijkheden en voorwaarden staat beschreven in het gebruikersreglement. Hierin is ook een prijsoverzicht opgenomen. Het gebruikersreglement kunt u hieronder downloaden. De afspraken over de huur van de verschillende faciliteiten worden vastgelegd in een gebruikersovereenkomst. Zonder deze overeenkomst is het niet mogelijk om gebruik te maken van de zalen en de voorzieningen.